Aanname van personeel

  • Neem contact op met accountant Hoogeveen Drenthe

 

 

 

 

 

 

Bij de groei van een onderneming komen veel ondernemers voor de vraag te staan of ze wel of geen personeel aannemen. Het aannemen van personeel is een grote stap. U krijgt met arbeidsrecht te maken, u moet de juiste mensen zien te werven, medewerker(s) aansturen en zorgen voor voldoende werk.

Personeel aannemen

Kiest u voor vast of flexibel personeel? Welke werkzaamheden wilt u ‘in huis’ hebben en wat kunt u beter uitbesteden? Wanneer moet u een tijdelijke medewerker vast in dienst nemen? Er zijn veel factoren die u afweegt om te bepalen of het voor u loont om personeel in dienst te nemen. Onze adviseurs HR wisselen hierover graag met u van gedachten, om te bepalen wat voor uw organisatie de meest interessante keuze is.

Personeel werven en selecteren

Hoe zorgt u dat u de beste kandidaat vindt voor uw vacature? Wat is de juiste vacatureomschrijving en hoe bereikt u goede kandidaten? Besteedt u het wervings- en selectieproces uit of doet u het zelf? Waar moet u aan denken bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst en wat is een passend salaris? Belt u gerust met onze HR experts om uw situatie te bespreken: (0528) 23 23 23

 

Meer over personeelsadvies