Accountantskantoor in Hoogeveen (Drenthe)

 

 

 

 

 

 

 

Mulderij & Partners accountants en adviseurs is een zelfstandig en vooruitstrevend accountantskantoor, gevestigd in Hoogeveen (Drenthe). Ons doel is ondernemers te begeleiden, ontzorgen en adviseren.

Onze expertise is erg uitgebreid. Niet alleen voor het controleren, beoordelen en samenstellen van jaarrekeningen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u uw onderneming op koers te houden met onze brede expertise en proactieve advisering. Maak de juiste strategische beslissingen door inzicht in het effect van verschillende ontwikkelingen en beslissingen. 

Accountantskantoor 

M&P Audit, dochteronderneming van Mulderij & Partners, is het enige regionale accountantskantoor in Hoogeveen dat volledig bevoegd is voor het uitvoeren van controle-opdrachten. M&P Audit is gespecialiseerd in accountantscontroles in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) en in de sectoren Onderwijs en Zorg.  Onze aanpak kenmerkt zich door grote betrokkenheid en proactiviteit. Onze communicatie is recht door zee. Er werkt een vast team aan uw opdracht, waarbij ook de eindverantwoordelijk registeraccountant volledig meewerkt. 

Bij M&P Audit bent u aan het juiste adres voor uw samenstellingsverklaring. Ook kunt u bij ons terecht voor het verzorgen van audits. MP Audit is actief op het gebied van:

 • Wettelijke controle
 • Vrijwillige controle
 • Beoordelingsopdrachten

Accountantskantoor met WTA-vergunning

Bij M&P Audit staat de kwaliteit van het werk voorop. Alleen door goed werk te leveren, zullen onze relaties tevreden zijn. Ons kantoor beschikt dan ook over een WTA-vergunning met vergunning nummer 13020027 en staat daarmee onder onafhankelijk toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Accountantskantoor aangesloten bij SRA

M&P Audit is een SRA-kantoor en mag daarmee na een strenge toetsing het SRA merk dragen. Om het SRA merk te mogen dragen vind er met regelmaat een toetsing plaats door het SRA.

Administratiekantoor

Bent u op zoek naar een goed boekhoudkantoor, die meer doet dan het verwerken uw administratie? Uiteraard is het van belang dat uw administratie secuur wordt verwerkt, dat is de basis. Of u nu op zoek bent naar een zzp boekhouder of een mkb accountant, bij Mulderij en Partners bent u op de juiste plek.

Wij zetten voor u een stapje extra. U staat als ondernemer bij ons écht op de eerste plaats en op ons kantoor met ruim 30 medewerkers hebben wij uitgebreide expertise in huis om u optimaal te ondersteunen en adviseren. Persoonlijk contact en proactief adviseren vinden wij essentieel. Dat doen wij op de nuchtere, pragmatische manier die bij ons past. Bij Mulderij en Partners accountants en adviseurs  passen wij onze dienstverlening aan aan uw wensen, waardoor tijdige sturing mogelijk is en u grip houdt op uw organisatie. 

Online boekhouden

Wij vinden dat onze klanten vrij moeten zijn in de keuze van hun online boekhoudpakket. Wij hebben ons daarom aangesloten bij diverse softwareleveranciers van boekhoudpakketten. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, zodat u kunt kiezen voor het boekhoudpakket dat het best bij uw  behoeften en bij uw situatie past.

Advieskantoor

Vanwege onze brede expertise en de kennis van actuele ontwikkelingen in de markt, kunnen wij u op vele vlakken adviseren. Onze expertise ligt onder andere op de volgende vlakken:

 • Estate planning
  Zorg voor continuïteit van uw onderneming, bespaar belasting en laat nabestaanden zorgeloos achter.
 • Management A4
  Maak de juiste keuzes met actueel inzicht in de financiële situatie en prestaties van uw onderneming.
 • Scenarioplanning
  Maak de juiste strategische beslissingen door inzicht in het effect van verschillende ontwikkelingen en beslissingen.
 • Financiële planning
  Een persoonlijk plan voor uw financiële toekomst, met inzicht in verschillende scenario’s.
 • Rechtsvormkeuze
  Wat is de beste rechtsvorm voor uw onderneming? Wij brengen de voor- en nadelen per rechtsvorm voor u in beeld.
 • Pensioenplanning
  Inzicht in uw totale financiële plaatje, het juiste pensioenmoment en de optimale financiële keuzes.
 • Herstructurering
  Verkoop, fiscale kansen, groei van de onderneming… er zijn verschillende redenen uw organisatie te herstructureren.
 • Financieringen
  Samen met u gaan we op zoek naar de meest passende financier voor uw aanvraag. Wij hebben toegang tot meer dan 45 financiers.
 • Fusie of overname
  Wij helpen u met een goede strategie voor een succesvolle fusie of overname. Hierin hebben wij ruime ervaring.

 

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Lees meer over: