ACTIE ‘HELP HORECA HOOGEVEEN’

LOTERIJ OM HOOGEVEENSE HORECA TE STEUNEN

Samen met Dappr hebben wij de handen ineengeslagen om de lokale restaurants te steunen door middel van de loterij-actie ‘Help Horeca Hoogeveen’. Behalve dat lokale restauranthouders hiermee gesteund worden, maken deelnemers kans op mooie prijzen.

Als je een lot koopt maak je bijvoorbeeld kans op een Kerstavond-diner met thuiskok voor 8 personen, een mooie barbecue, diverse dinercheques ter waarde van € 200 en andere mooie prijzen.

Jan Mulderij: “Nu eet- en drinkgelegenheden hun deuren moeten sluiten vanwege aangescherpte maatregelen, is de situatie voor veel ondernemers nog uitzichtlozer geworden. Wij hebben niet de illusie dat we met deze actie de ondernemers kunnen ‘redden’, maar alle steun is meegenomen. Het is makkelijk gezegd dat een restauranthouder zijn of haar businessmodel moet aanpassen op de veranderende omstandigheden. De ontwikkelingen zijn echter onvoorspelbaar en de mogelijkheden zijn zeer beperkt. Wij willen graag iets doen om de lokale restaurants een hart onder de riem te steken.”

Vincent Kleine van merk- en marketingbureau Dappr: “Wij waren meteen enthousiast om samen met Mulderij & Partners deze actie op te pakken. Als Hoogeveense ondernemers zien wij ook bij onze relaties hoe moeilijk sommigen het hebben. Restaurants uit de gemeente Hoogeveen die vanwege coronamaatregelen de deuren moeten sluiten kunnen zich, uiteraard zonder kosten, aanmelden op www.helphorecahoogeveen.nl om een bijdrage te krijgen uit de opbrengst van de loterij. De opbrengst van de loterij komt volledig ten goede aan de deelnemende restaurants.”

Bestel loten op www.helphorecahoogeveen.nl
en steek lokale restaurants een hart onder de riem

Loten kosten € 10 per stuk en zijn te bestellen op www.helphorecahoogeveen.nl

Kleine: “Een lot is een mooi Sinterklaascadeau of als extraatje om als werkgever aan je medewerkers te geven.” Op vrijdag 18 december vindt de trekking plaats en worden de winnaars bekend gemaakt. Wie weet geniet jij op Kerstavond met je vrienden van een heerlijk Kerstavonddiner bij jou thuis! Uiteraard kan de datum in overleg aangepast worden, bijvoorbeeld als dit qua coronamaatregelen nodig is.

 

Vincent Kleine (Dappr) en Jan Mulderij (Mulderij & Partners)