Veel meer dan dakdekken – Van Venrooy Dakbedekking

januari 2021

Een mussenhotel bouwen zodat vogels niet verstoord worden, duizenden storingsmeldingen afhandelen en communiceren over onderhoudswerkzaamheden met bewoners en gebruikers van gebouwen.

Dat zijn nog maar een paar voorbeelden van werkzaamheden waar het bedrijf Van Venrooy gedurende het jaar mee te maken krijgt. Ruud van Venrooy: “Wij doen veel meer dan een doorsnee dakdekkersbedrijf. Iedereen zegt altijd dat ze klanten van A tot Z ontzorgen; wij doen het ook echt. De opdrachtgever vertrouwt zijn bezit aan daken voor een heel lange tijd aan ons toe. Wij werken op basis van resultaatgericht samenwerken en verzorgen het beheer op basis van overeengekomen doelstellingen. Wij zorgen er onder andere voor dat de daken op het juiste moment vernieuwd en verduurzaamd worden, de afgesproken kwaliteit geborgd is, we binnen de budgetten blijven, de storingen verminderd worden, de klant- en bewonerstevredenheid omhoog gaan en de opdrachtgever inzicht heeft en kan sturen op basis van een ‘daken-managementdashboard’. Dit doen we voor woningcorporaties, gemeentes, zorginstellingen en grote landelijke vastgoedbeheerders.”

Broers Wim en Ruud van Venrooy vormen samen met Sandra de directie. Wim: “Mijn vader is dit bedrijf in 1962 gestart. Hij was klant van Jan Mulderij senior vanaf het eerste uur. Onze bedrijfsculturen passen nog steeds goed bij elkaar. Wij steken ook in op duurzame relaties en wederzijdse loyaliteit, dat is de kracht van ons type bedrijf. We kennen elkaar goed en voeden elkaar op.”

Van Venrooy kreeg steeds meer landelijke klanten, waaronder grote vastgoedbeheerders en woningcorporaties. Sandra is sinds 11 jaar als derde generatie werkzaam in het bedrijf. “We hebben nu 5 vestigingen door het land, om alle klanten goed te kunnen blijven bedienen.” Ze grapt: “Sinds ik er ben zijn we écht hard gegroeid.” Wim: “Met 130 vakmensen in dienst, waarvan 34 hier op kantoor, doen we het onderhoud en beheer van zo’n 16.000 dakvlakken per jaar en daarnaast handelen we rond de 8.500 storingsmeldingen af. We beloven onze klanten een hoge kwaliteit en daar houden zij ons natuurlijk ook aan. Dat vraagt om een professionele organisatie.” Ruud vult aan: “Wij hebben een goede reputatie en dat merken wij ook bij het werven van personeel. Het lukt ons altijd goede vakmensen te vinden.”

En de toekomst? “Gestaag blijven groeien en doorontwikkelen, maar altijd met de kwaliteit voorop.”

www.vanvenrooy.nl

Wim, Sandra en Ruud van Venrooy in de loods van hun vestiging aan de Buitenvaart in Hoogeveen. Dagelijks rijden gemiddeld 4 vrachtwagens met hijskraan door Nederland om de ploegen te bevoorraden.

 

Lees ook:

Meld u aan voor Mulderij Dichtbij

Bovenstaand artikel komt uit onze periodieke nieuwsbrief Mulderij Dichtbij.

Wilt u deze ontvangen? Meld u hier aan: