Nieuw boekhoudpakket Yuki maakt administratie heel eenvoudig

Mulderij & Partners is sinds kort partner van Yuki. Yuki beschikt over één van de meest geavanceerde boekhoudplatformen voor de MKB-ondernemer. We zijn hier enthousiast over, omdat het de verwerking van de administratie eenvoudig maakt. U scant uw facturen of maakt er een foto van, en het gaat meteen de boekhouding in. Yuki maakt gebruik van zogenaamde Robotic Accounting, wat inhoudt dat de mens er voor een aantal onderdelen niet meer aan te pas komt. Dit is minder foutgevoelig en scheelt veel tijd in het verwerken van uw administratie. Zo heeft u meer tijd om te ondernemen en hebben wij meer tijd om uw administratie te analyseren en u te adviseren.

Altijd inzicht

Met Yuki heeft u altijd inzicht in uw cijfers, en dat binnen één online platform. In het dashboard ziet u de actuele gegevens van uw onderneming. Zo loopt u niet achter de feiten aan en kunnen we ons samen richten op een succesvolle toekomst van uw onderneming.

Makkelijk communiceren

U kunt eenvoudig opmerkingen plaatsen bij de documenten en lezen welke opmerkingen of vragen wij bij bepaalde transacties hebben gezet. Zo wordt de samenwerking tussen ons nog beter en overzichtelijker.

Alles binnen één boekhoudplatform

Wilt u factureren, incasseren, betalingen doen of uren registreren? Het verloopt allemaal via hetzelfde online boekhoudplatform. Ook kunt u alle essentiële systemen aan Yuki koppelen, zoals de webshop, salarisadministratie of het kassasysteem. Op deze manier krijgt u nog beter inzicht in uw onderneming en weet u zeker dat u met de juiste data werkt.

Kortom: met Yuki heeft u meer tijd voor de zaak, meer overzicht en minder frustratie. Wilt u meer weten of zien hoe het werkt? Neem dan contact met ons op.

Jeffrey Zomer
AA-accountant en fiscalist