Personeel en salaris

Inloggen Loket

Tip: wilt u de originele versie van Loket gebruiken? Als u bent ingelogd, gaat u naar Instellingen (tandwieltje). Hier kiest u voor Loket Classic. 

Loket biedt u gemak en inzicht

Wij werken met het salarisadministratiepakket Loket om verschillende redenen. Loket is volledig AVG-proof, maakt gebruik van de nieuwste technologieën en biedt gebruikers, zowel werkgevers als werknemers, veel gemak en inzicht.

In Loket zijn salarisprocessen voor een groot deel geautomatiseerd. Of het nu gaat om het eenvoudig bijhouden van het ziekteverzuim, het vastleggen van declaraties of het aanvragen en goedkeuren van verlof. Daarnaast kunt u waardevolle management- en stuurinformatie op elk moment raadplegen.

Als u dat wilt, kunt u het pakket uitbreiden met extra functionaliteiten. Voor uw werknemers is er bijvoorbeeld een persoonlijke online omgeving waarin ze alles rondom hun werk kunnen regelen en raadplegen. Van het inzien van het persoonlijk dossier (incl. salarisstroken en jaaropgaven) tot het indienen van declaraties en het aanvragen van verlof inclusief inzage in het resterende verlofsaldo.

Loket is beschikbaar op alle apparaten (pc/laptop, tablet, smartphone) voor zowel werkgever als werknemer.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op.

Personeel en salaris online

Een volledig digitaal en altijd up-to-date personeelsdossier dat overal voor u beschikbaar is. Dat is in één zin wat Personeel en Salaris Online inhoudt.

Naast de periodieke output die onze HR-afdeling er in zet, kunt u zelf alle gewenste documenten eraan toevoegen. En wenst u een signalering op bijvoorbeeld afloop van een contract of herkeuring, dan is dit eenvoudig in te richten. Wilt u bijvoorbeeld weten wat uw personeel u kost, dan kunt u dat zelf snel opvragen door middel van de uitgebreide rapportagemogelijkheden. Het is ook mogelijk de periodieke mutaties (overuren, oproepkrachten en dergelijke) in de online module in te voeren, zodat wij de salarisspecificaties voor u kunnen verzorgen.

Klik op de afbeelding hiernaast om in te loggen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op.