Personeel en salaris

Inloggen Loket

Tip: wilt u de originele versie van Loket gebruiken? Als u bent ingelogd, gaat u naar Instellingen (tandwieltje). Hier kiest u voor Loket Classic. 

Loket biedt u gemak en inzicht

Wij werken met het salarisadministratiepakket Loket om verschillende redenen. Loket is volledig AVG-proof, maakt gebruik van de nieuwste technologieën en biedt gebruikers, zowel werkgevers als werknemers, veel gemak en inzicht.

In Loket zijn salarisprocessen voor een groot deel geautomatiseerd. Of het nu gaat om het eenvoudig bijhouden van het ziekteverzuim, het vastleggen van declaraties of het aanvragen en goedkeuren van verlof. Daarnaast kunt u waardevolle management- en stuurinformatie op elk moment raadplegen.

Als u dat wilt, kunt u het pakket uitbreiden met extra functionaliteiten. Voor uw werknemers is er bijvoorbeeld een persoonlijke online omgeving waarin ze alles rondom hun werk kunnen regelen en raadplegen. Van het inzien van het persoonlijk dossier (incl. salarisstroken en jaaropgaven) tot het indienen van declaraties en het aanvragen van verlof inclusief inzage in het resterende verlofsaldo.

Loket is beschikbaar op alle apparaten (pc/laptop, tablet, smartphone) voor zowel werkgever als werknemer.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op.