Werken bij Mulderij & Partners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulderij & Partners is een zelfstandig en vooruitstrevend accountantskantoor, gevestigd in Hoogeveen. Onze klanten vinden het prettig dat zij een vaste contactpersoon hebben. Wij nemen de tijd voor onze klanten, zijn betrokken bij ontwikkelingen in de regio en hebben een zeer brede expertise. Zo kunnen wij ons optimaal inleven in de specifieke situatie van onze klant.

Door gezonde groei van ons relatiebestand zijn wij op zoek naar een:

Past Mulderij & Partners bij jou?

Als je bij Mulderij & Partners werkt, werk je samen met ruim 40 collega’s. Zij leren je graag kennen en maken je wegwijs in het reilen en zeilen van het bedrijf en de ins en outs van de regio. Mulderij & Partners heeft een platte organisatiestructuur; relatiebeheerders werken zelf mee aan opdrachten en je kunt iedereen eenvoudig aanspreken. Wij verrassen de klant met proactief advies door ontwikkeling te benoemen en kansen te signaleren. Daarnaast is er onder collega’s alle ruimte voor leuke activiteiten en initiatieven. Successen vieren we samen en we organiseren personeelsactiviteiten. Als je het leuk vindt haal je met collega’s een visje van de markt, doe je mee aan de wekelijkse snackdag of regel je op een andere manier een leuke lunch. Kortom, voor feestjes, humor en gezelligheid ben je bij Mulderij & Partners ook aan het goede adres. Bij ons hoef je niet of nauwelijks over te werken, zodat je een goede werk-privé-balans behoudt.

Pas jij bij Mulderij & Partners?

Wij vinden het belangrijk dat jij als persoon integer bent, je goed in anderen kunt verplaatsen en het elke keer weer een fantastische uitdaging vindt om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen met hun wensen. Veel van onze collega’s komen van grotere accountantskantoren en noemen de goede sfeer en het ervaren van lagere (budget)druk als grote meerwaarde van Mulderij & Partners. Ben jij bijvoorbeeld bekend met veel verschillende CAO’s, ben je belastingadviseur, pensioenspecialist, registeraccountant of denk je op een andere manier een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf te kunnen leveren? Dan komen we graag met je in contact.

Kwaliteit en ondernemerschap

Doordat wij een zelfstandig kantoor zijn, kunnen we je veel ruimte bieden voor goede initiatieven en eigen ondernemerschap. Uiteraard is een goede opleiding en actuele kennis van groot belang; wij zorgen voor periodieke bijscholing voor onze medewerkers. Wij stimuleren doorontwikkeling, onder andere door middel van trainingen. Maar er is ook ruimte voor goede ideeën en het snel inspelen op kansen en actuele ontwikkelingen. Ons kantoor is aangesloten bij SRA, een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Met het dragen van het SRA-keurmerk voldoen wij aan hoogwaardige kwaliteitseisen.

M&P Audit voor controleopdrachten

Gevestigd in het centrum van Hoogeveen, in de Tamboerpassage, is M&P Audit. Dit is het enige regionale accountantskantoor in Hoogeveen dat volledig bevoegd is tot het uitvoeren van controle-opdrachten. Binnen dit bedrijf heerst dezelfde cultuur: wij adviseren onze klanten op een persoonlijke en proactieve manier, waarbij onze klant een vast aanspraakpunt heeft en de lijnen kort zijn. 

Kwaliteit is in ons vak ook erg belangrijk. Wij zijn als accountantskantoor verbonden aan de gedrags- en beroepsregels voor accountants, welke zijn opgelegd door de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA).

Vacatures

Kijk hier voor onze vacatures of neem contact met ons op.