Zzp boekhouder

  • Neem contact op met accountant Hoogeveen Drenthe

 

 

 

 

 

 

Heeft u als zzp’er een boekhouder nodig of kunt u de administratie net zo goed zelf doen? Dat ligt heel erg aan de mate van affiniteit die u heeft met administratie, de aard van uw werkzaamheden en of u het de moeite (en tijd) waard vindt om het zelf te doen. Als zzp’er moet u de administratie in orde hebben voor de Belastingdienst, maar bent u niet verplicht een jaarrekening op te stellen.

Online boekhoudprogramma zzp

Als de administratie eenvoudig is, kunt u het erg goed zelf doen, zeker met behulp van een online boekhoudprogramma. Mulderij & Partners werkt samen met verschillende leveranciers van boekhoudprogramma’s, met verschillende mogelijkheden en bijbehorende kosten. Zo is er voor elke ondernemend een passend pakket.

Boekhouding zzp uitbesteden

Gaat de boekhouding u teveel tijd kosten? Heeft u te maken met steeds meer inkoop, complexe offertes en uitgebreidere facturaties? Dan kan een accountants- en administratiekantoor uw boekhouding uit handen nemen. Daarbij heeft dit als voordeel, dat een dergelijke partij veel kennis heeft van de wetgeving en de mogelijkheden en u kan adviseren over uw boekhouding. Hiermee zorgt u dat u alles optimaal en op de juiste manier geregeld heeft en wellicht zelfs geld kunt besparen. En u heeft geen gedoe meer van de administratie en kunt zich volledig richten op het ondernemerschap!

 

Lees meer over accountantskantoor Mulderij & Partners en M&P Audit