(Ervaren) assistent accountant

Onze controlepraktijk groeit hard. Om een verdere groei mogelijk te maken en de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen, zijn wij op zoek naar een: (Ervaren) assistent accountant (32-40 uur) Heb jij ervaring in de controlepraktijk en wil je in jouw groei naar de volgende stap meer betrokken zijn in alle fasen van het controleproces in plaats van dat je steeds een (klein) onderdeel van de controle uitvoert? Wil jij de regie hebben over je eigen ontwikkeling en realisatie van jouw ambities?

Dan ben jij op zoek naar ons!

Wij vinden het belangrijk dat jij als persoon integer bent, je goed in anderen kunt verplaatsen en het elke keer weer een fantastische uitdaging vindt om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen met hun wensen.

Als assistent accountant word je bij ons vanaf het begin betrokken bij alle fasen van het controleproces. Je wordt in je taken en ontwikkeling gecoacht, begeleid en ondersteund door onze controleleiders en managers, zodat jij jouw ambities waar kan maken.

Balans in privé en werk vinden wij heel belangrijk!

Voortdurend dagen wij je uit om je grenzen te verleggen en te laten zien wie je bent, rekening houdend met deze balans. Daarnaast ben je bewust bezig met jouw opleiding tot registeraccountant. Jij bent binnen M&P Audit regisseur van je eigen (loopbaan)ontwikkeling!

M&P Audit is een dochteronderneming van Mulderij & Partners. Mulderij & Partners verzorgt voor diverse klanten onder andere de financiële administratie, samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van tussentijdse cijfers en prognoses, personeels- en salarisadministratie inclusief HRM diensten, fiscaal advies, ondersteunen bij het doen van financieringsaanvragen, estateplanning, fusies en overnames. Kortom: Wij begeleiden, ontzorgen en adviseren ondernemers met ondernemen in de volle breedte als een fullservice organisatie!

Je werkt samen met ruim 45 collega’s met diverse specialismen zoals accountants, fiscalisten, financieel adviseurs, HRM-adviseurs, pensioenadviseurs en juridisch adviseurs.

Dit neem jij mee:

 • Je bent minimaal in het bezit van een wo- of hbo-diploma Accountancy/Finance & Control of vergelijkbaar of je hebt door praktijkervaring een vergelijkbaar verkregen kennisniveau
 • Je volgt een opleiding tot RA, danwel je hebt de ambitie om deze te gaan volgen
 • Je hebt enige werk- of stage-ervaring opgedaan binnen de controlepraktijk
 • Je werkt nauwkeurig
 • Je bent een teamplayer en communicatief goed onderlegd

Als (ervaren) assistent accountant audit vind jij bij M&P Audit:

 • Een uitdagende en veelzijdige functie;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Een goede werk-/privébalans;
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden waarin je zelf in de lead bent, maar waar nodig wordt ondersteund door je (senior) collega’s
 • Een persoonlijke mentor die jou ondersteunt bij het vinden van de juiste weg binnen onze organisatie en onze opdrachten
 • Een actieve personeelsvereniging met elke maand leuke activiteiten
 • Een informele organisatie en een hechte groep gezellige, professionele collega’s waar je veel van kunt leren en die ook graag van jou leren

Neem contact met ons op!

Zie jij jezelf in deze rol, of ben je benieuwd of wij bij elkaar passen, dan nodigen we je graag uit om verder te praten over jouw wensen en ambities en hoe we hier gezamenlijk invulling aan kunnen geven!

Neem vrijblijvend contact op met Stefanie Bijl via (0528) 23 23 23 of per email: s.bijl@mpaudit.nl.