Tussentijdse cijfers & management A4 – Hoe staat mijn bedrijf ervoor?

U bent elke dag hard aan het werk om van uw onderneming een succes te maken. Vraagt u zich ook wel eens af: Hoe staat mijn bedrijf ervoor? Omdat wij overtuigd zijn van het feit dat actuele kennis van de financiële status van uw onderneming cruciaal is, stellen onze relatiebeheerders voor bijna alle klanten ook tussentijds cijfers op. Het voordeel hiervan is dat onze klanten tijdig kunnen anticiperen op ontwikkelingen in hun branche en de financiële gevolgen die daarmee gepaard gaan.

tussentijdse cijfers

Het opstellen van tussentijdse cijfers brengt veel nieuwe inzichten voor ondernemers. Vaak heeft het creëren van een financieel overzicht invloed op de bedrijfsvoering. Op die manier wordt bijvoorbeeld vaak gekozen voor een ander ondernemingsvorm. Daarnaast brengen de cijfers eerder in het jaar al in beeld waar er nog belastingvoordelen te behalen zijn.

voordelen tussentijdse cijfers

  • Focus op ondernemen. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers. Met hun kennis en ervaring voorzien zij u van een volledig en kloppend overzicht. Zo kunt u zich focussen op uw onderneming
  • Tijdig bijsturen op ontwikkelingen. Door eerder dan bij een jaarrekening naar de financiële gezondheid van uw bedrijf te kijken. Uw adviseur is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen waarmee u uw voordeel kunt doen.
  • Voorkom heffingsrente. Door een voorspelling van het resultaat te maken, waardoor u de voorlopige belastingaanslagen eenvoudig controleert en bij kunt stellen waar nodig. Zo voorkomt u voor een groot deel de heffingsrente bij de definitieve belastingaanslag.
  • Grip op de cashflow. U heeft beter inzicht in uitgaven. Dit biedt grip op waar u kunt besparen of juist extra in wilt investeren.

Management A4

Het management A4 is niet meer weg te denken binnen onze dienstverlening. In één oogopslag inzicht in de behaalde resultaten over de afgelopen periode, bijvoorbeeld per maand of per kwartaal. Samen met u als ondernemer gaan wij bepalen welke prestatie-indicatoren voor u van belang zijn en deze maken wij regelmatig voor u inzichtelijk. Hierbij maken wij gebruik van grafieken, waardoor afwijkingen of trends snel opvallen.

Het management A4 is kort, helder en voor elke ondernemer leesbaar.

Managementrapportage

Het kan zijn dat u zelf een specifieke wens heeft om gegevens in te zien op het gebied van bijvoorbeeld uw omzet of personeel. In dat geval kan er een management rapportage op maat voor u gemaakt worden. Uiteraard worden de uitkomsten met u besproken in een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer over de volgende onderwerpen: