Nieuwsitem

bedrijfsopvolginsregeling

Bedrijfsopvolgingsregeling

De Bedrijfsopvolgingsregeling (BOR) staat ter discussie. De regeling is er om de continuïteit van een onderneming niet in gevaar te brengen wanneer een bedrijf gepland of ongepland overgenomen wordt. De BOR is een fiscaal aantrekkelijke regeling en wordt in de praktijk veel door familiebedrijven gebruikt. Overweegt u bedrijfsopvolging? Onderneem dan nu actie! Fiscaal gunstige regelingen…
LEES MEER Bedrijfsopvolgingsregeling
hartman expeditie overname

Praktijkvoorbeeld : Hartman Expeditie

Hartman Expeditie is een familiebedrijf gespecialiseerd in temperatuur beheerst transport van groente, fruit, verse levensmiddelen en sierteelt naar Scandinavië met de focus op Denemarken en Noorwegen. Bij de aandelentransactie van Transport Vis & Zn stond Mulderij & Partners Hartman Beheer B.V. terzijde. Dit familiebedrijf is inclusief werknemers overgenomen. Daarnaast is de overname van Brinkman in de vorm van een activa-passiva transactie begeleid.

nijmeijer schoonebeek overname

Praktijkvoorbeeld : Nijmeijer koeltechniek

Nijmeijer koeltechniek is een familiebedrijf gevestigd in Hoogeveen. Met 40 jaar ervaring in koel- , klimaat- en elektrotechniek. Zij werken voor een breed pallet aan klanten uit de regio. Werkzaam in veel verschillende branches en sectoren. Mulderij & Partners heeft de verkoop van Nijmeijer volledig begeleid: bedrijfswaardering, onderhandelingen, financieringsadviezen en juridische begeleiding. De nieuwe eigenaar is klant gebleven bij Mulderij & Partners.

van venrooy overname

Praktijkvoorbeeld : Venrooy Dakbedekking / Dakbehoud Nederland

Met meer dan 55 jaar ervaring is Van Venrooy Dakbedekking / Dakbehoud Nederland één van de oudste en grootste familie-dakbedekkingsbedrijven in Nederland. Van oudsher renovatiespecialist en sinds 40 jaar landelijk opererend en marktleider in het onderhoud en de veiligheid van daken. Voor Van Venrooy Dakbedekkingen heeft Mulderij & Partners de aankoop van Olster Dakwerken B.V. begeleid. Alle activiteiten zijn overgenomen.

Lees meer over de volgende onderwerpen: