Samenstellen jaarrekening

Experts in accountancy: jaarrekening samenstellen en controleren. De accountants van Mulderij & Partners zijn volledig bevoegd tot het samenstellen en controleren van jaarrekeningen. Onze werkzaamheden voldoen aan de richtlijnen van de NBA, de overkoepelende beroepsorganisatie voor accountants. Onze dochteronderneming M&P Audit B.V. heeft een Wta-vergunning en staat onder toezicht van de AFM.

Wat is een jaarrekening?

Nieuwsitem

accountant familiebedrijven

Al 85 jaar sterk in drank: Drankenhandel Beukers

Ron Beukers, derde generatie aan het hoofd van het mooie familiebedrijf Drankenhandel Beukers. Opa Joop Beukers startte in 1937 met de verkoop van Oranjeboom bier en eigengemaakte limonadegazeuze. Nadat vader Stef Beukers helaas overleed in 2016, zette Ron het bedrijf voort. Binnenkort voegt, tot Rons grote vreugde, ook zijn tweelingbroer zich bij het team om…
LEES MEER Al 85 jaar sterk in drank: Drankenhandel Beukers

JAARREKENING BIJ Mulderij & Partners

  • Bij Mulderij & Partners weten we precies wat nodig is voor uw onderneming en op welke manier dit aangeleverd moet worden. Niet iedere organisatie hoeft namelijk evenveel gegevens aan te leveren.
  • Eén van de hoofdproducten van ons kantoor is de jaarrekening van ondernemers, wij hebben dus veel ervaring.
  • Wij nemen de financiële situatie van uw bedrijf regelmatig door en niet eens per jaar. De jaarrekening is het sluitstuk van het afgelopen jaar.
  • Na het opstellen van de jaarrekening, kijken we met u vooruit naar wat de mogelijkheden zijn voor de toekomst. Door terug te blikken leren we waardevolle lessen voor de toekomst.
  • Binnen ons kantoor werken veel mensen met specialismen, zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de verschillende branches.
  • Onze klanten komen uit de regio, hierdoor weten wij precies wat er speelt op de markt. Wij komen zelf uit de regio, hierdoor zijn we heel goed op de hoogte van regionale ontwikkelingen en mogelijkheden.

jaarrekening of jaarverslag

De termen jaarrekening en jaarverslag worden vaak door elkaar gebruikt, maar betekenen echt iets anders. Een jaarverslag maakt u puur vrijwillig en er zijn geen eisen verbonden aan wat er in staat. Vaak gebruiken bedrijven het om te laten zien wat ze het afgelopen jaar gedaan hebben en is er ruimte voor hun visie, missie en doelstellingen.

Een jaarrekening is een financieel overzicht van uw onderneming. Het laat zien hoe uw bedrijf er financieel voor staat. U moet het zien als een toelichting op de afsluiting van een jaar voor de belastingdienst. Hoe groter uw bedrijf, des te meer eisen zijn er verbonden aan waar een jaarrekening aan moet voldoen.

Jaarrekening laten controleren door een accountant

Sommige grotere bedrijven zijn verplicht de jaarrekening te laten controleren door een accountant. Bijvoorbeeld als u in twee opeenvolgende jaren meer dan 12 miljoen euro netto omzet realiseert. Er komt dan ineens veel meer regelgeving bij kijken. M&P Audit is het enige zelfstandige accountantskantoor in de gemeente Hoogeveen dat volledig bevoegd is tot het controleren van jaarrekeningen.

Kijk ook eens bij: