HR-Advies

U heeft personeel in dienst en wilt geadviseerd worden over zaken als CAO, arbeidsrecht, ontslag en verzuim. Ons team van specialisten heeft jarenlang ervaring bij verschillende werkgevers en heeft ervaring op alle facetten binnen HR.

Wetten en regelgeving

De hoeveelheid regels omtrent het aannemen en ontslaan van personeel is bijzonder uitgebreid en is constant aan wijzigingen onderhevig. Niet voor niets hebben veel bedrijven een eigen HR afdeling. U kunt deze zaken echter ook uitbesteden, zodat u zich zelf kunt blijven inzetten voor uw onderneming. Daarnaast kan het prettig zijn een sparringpartner te hebben wanneer u met vraagstukken op het gebied van HR zit.

Personeelsadvies

De HR specialisten bij Mulderij & Partners kunnen u bijstaan met raad en daad.

U kunt denken aan de volgende zaken:

  • Arbeidsrecht en ontslagrecht
  • Werving en selectie
  • Arbeidsovereenkomsten
  • Functioneringsgesprekken
  • Salarisadministratie

Lees meer over de volgende onderwerpen:

Nieuwsitem

Hoogte transitievergoeding bij overuren

Bij ontslag van een langdurig arbeidsongeschikte werknemer moet u als werkgever een transitievergoeding betalen. Soms bestaat er onduidelijkheid over de wijze van totstandkoming van de hoogte van de transitievergoeding, bijvoorbeeld als een werknemer veel overuren maakte. Overuren In een zaak ontsloeg een werkgever een langdurig arbeidsongeschikte vrachtwagenchauffeur en betaalde hem vervolgens een transitievergoeding uit. Hij…
LEES MEER Hoogte transitievergoeding bij overuren