HR-Advies

U heeft personeel in dienst en wilt geadviseerd worden over zaken als CAO, arbeidsrecht, ontslag en verzuim. Ons team van specialisten heeft jarenlang ervaring bij verschillende werkgevers en heeft ervaring op alle facetten binnen HR.

Wetten en regelgeving

De hoeveelheid regels omtrent het aannemen en ontslaan van personeel is bijzonder uitgebreid en is constant aan wijzigingen onderhevig. Niet voor niets hebben veel bedrijven een eigen HR afdeling. U kunt deze zaken echter ook uitbesteden, zodat u zich zelf kunt blijven inzetten voor uw onderneming. Daarnaast kan het prettig zijn een sparringpartner te hebben wanneer u met vraagstukken op het gebied van HR zit.

Personeelsadvies

De HR specialisten bij Mulderij & Partners kunnen u bijstaan met raad en daad.

U kunt denken aan de volgende zaken:

  • Arbeidsrecht en ontslagrecht
  • Werving en selectie
  • Arbeidsovereenkomsten
  • Functioneringsgesprekken
  • Salarisadministratie

Lees meer over de volgende onderwerpen:

Nieuwsitem

special lonen hr hoogeveen mulderij en partners

Special lonen 2023

De special lonen is een handig naslagwerk voor u als werkgever of als HR-medewerker. Deze special bevat actuele cijfers van onder meer het minimumloon, premiepercentages, werknemersverzekeringen, inkomensafhankelijke bijdrage Zvw, premies WW en arbeidskortingen, LIV en LKV en het gebruikelijk loon. voor de DGA.  Neem contact op De special lonen is een leidraad waarin u zaken…
LEES MEER Special lonen 2023