Links

Snelle, accurate en betrouwbare informatie is voor elk bedrijf een must. Met behulp van onze online diensten is het mogelijk om overal uw financiële gegevens in te zien. Door middel van een eigen unieke gebruikersnaam en wachtwoord kunt u op elk gewenst moment inloggen.

Online boekhouden

Omdat wij vinden dat onze klanten vrij moeten zijn om een administratiepakket naar hun wens te kiezen, maken onze klanten gebruik van verschillende online boekhoudpakketten. Wij hebben ons dan ook aangesloten bij onder andere de volgende softwareleveranciers. Klik op één van onderstaande logo’s om in te loggen:

Management Monitor

De Management Monitor is een dashboard dat ondernemers eenvoudig maar uitgebreid inzicht geeft in hun administratie en financiële situatie. Het dashboard geeft in één oogopslag weer hoe het ervoor staat met omzet en winst, openstaande posten, liquiditeit, in- en verkopen.

Scan en herkenservice

Als kantoor gaan wij met de tijd mee. Zo is het mogelijk om bij ons de in- en verkoopfacturen digitaal aan te leveren zodat ze door ons geavanceerde systeem “gelezen” kunnen worden. Met behulp van dit pakket heeft u de mogelijkheid om uw volledige administratie digitaal te voeren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Personeel en salaris

Loket biedt u gemak en inzicht
Wij werken met het salarisadministratiepakket Loket om verschillende redenen. Loket is volledig AVG-proof, maakt gebruik van de nieuwste technologieën en biedt gebruikers, zowel werkgevers als werknemers, veel gemak en inzicht. In Loket zijn salarisprocessen voor een groot deel geautomatiseerd. Of het nu gaat om het eenvoudig bijhouden van het ziekteverzuim, het vastleggen van declaraties of het aanvragen en goedkeuren van verlof. Daarnaast kunt u waardevolle management- en stuurinformatie op elk moment raadplegen. Als u dat wilt, kunt u het pakket uitbreiden met extra functionaliteiten. Voor uw werknemers is er bijvoorbeeld een persoonlijke online omgeving waarin ze alles rondom hun werk kunnen regelen en raadplegen. Van het inzien van het persoonlijk dossier (incl. salarisstroken en jaaropgaven) tot het indienen van declaraties en het aanvragen van verlof inclusief inzage in het resterende verlofsaldo. Loket is beschikbaar op alle apparaten (pc/laptop, tablet, smartphone) voor zowel werkgever als werknemer.

Tip: wilt u de originele versie van Loket gebruiken? Als u bent ingelogd, gaat u naar Instellingen (tandwieltje). Hier kiest u voor Loket Classic.