Stagiair controle afdeling M&P Audit

Wat ga je doen?

Je werkt aan verschillende opdrachten mee op onze controleafdeling. Ten eerste vinden er in deze periode jaarrekeningcontroles plaats in de sectoren onderwijs en MKB. Daarnaast zijn er ook een aantal overige opdrachten bij zorginstellingen.

Waar kom je terecht?

M&P Audit is het enige zelfstandige accountantskantoor in de gemeente Hoogeveen dat volledig bevoegd is tot het uitvoeren van controlewerkzaamheden. Je komt te werken in een leuk en hecht team waar zowel startende als zeer ervaren collega’s aan het werk zijn. We vinden een gezonde werk-privé balans heel belangrijk en werken volgens onze kernwaarden. Hier hebben we veel aandacht voor. We zijn blij met nieuwe, jonge aanwas en willen hierin investeren! Je kunt er bij ons dus vanuit gaan dat er voldoende tijd is om je te helpen en begeleiden.

Wat kun je bij ons leren?

Wij proberen je zo veel mogelijk verschillende aspecten van onze opdrachten te laten zien, om zo een goed beeld van het werken op een controleafdeling te krijgen.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden zijn:

  • het controleren van jaarrekeningposten
  • het aansluiten van financiële rapportages

Er wordt met regelmaat bij de klant op locatie gewerkt, waardoor je ook ervaart hoe het contact met klanten verloopt. Ook leer je hoe de werkzaamheden in een controledossier worden vastgelegd.

Lees hier het verhaal van Laura over haar ervaring met het stagelopen bij M&P Audit.

Wat kun je verder verwachten?

  • Een maandelijkse stagevergoeding van € 350,-
  • Een actieve personeelsvereniging met elke maand leuke activiteiten
  • Veel ruimte voor begeleiding
  • Contact met klanten en werken op locatie

Interesse of vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact op met Michel Kuiper via 0528-23 23 23 of stuur een mail naar m.kuiper@mulderijenpartners.nl