| | | |

Besteed uw boekhouding uit en houd tijd over om te ondernemen

Veel zelfstandigen besteden de administratie aan ons uit. Niet alleen omdat het onze expertise is; vaak is het ook de voordeligste optie.

 

Onder anderen Caroline Pekel-Martens, Leonie Schonewille, Gea Schonewille en Cindy de Jonge verzorgen de verwerking van administraties, soms ook een dag(deel) bij klanten op locatie.

Caroline Pekel-Martens: “Het scheelt je als ondernemer niet alleen een hoop gedoe en tijd. Ook heb je geen kosten voor de aanschaf en het gebruik van een boekhoudpakket. Daarnaast levert het minder fouten op in de administratie, zo voorkom je dus extra kosten voor het maken van correcties. Wij doen niet anders, dus we weten precies waar we op moeten letten en hoe we de administratie zo handig mogelijk verwerken.” Gea Schonewille: “Ik vind het ontzettend leuk om voor zoveel verschillende klanten de administraties te mogen verzorgen.Dat doe ik voor allerlei bedrijven, van hoveniers, tot tuincentra en van autozaken tot zelfstandig adviseurs. Dat maakt het werk heel leuk en veelzijdig.”

Wij werken met verschillende administratiepakketten. De keuze is onder andere afhankelijk van wat u ermee wilt kunnen doen en hoeveel u zelf wilt verwerken. Natuurlijk maken wij gebruik van scan- en herkenoplossingen en online pakketten waarmee u actueel inzicht in uw administratie heeft.
Wij informeren u graag!

 

Bovenstaand artikel komt uit de ZZP Special van onze nieuwsbrief Mulderij Dichtbij. Lees hier meer artikelen.

 

Meld u aan voor Mulderij Dichtbij

Wilt u Mulderij Dichtbij ontvangen? Meld u hier aan:


 

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Mulderij & Partners adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

Vergelijkbare berichten