Administratieve kracht 24 uur

Bij ons accountantskantoor is geen dag hetzelfde. Als administratief medewerker ben je werkzaam in een veelzijdige functie. Je kijkt bij verschillende bedrijven in de keuken en draagt je steentje bij. Ben jij die spontane, proactieve collega die wij zoeken? Heb je zin om aan de slag te gaan bij het leukste accountantskantoor van Drenthe? Dan kijken wij ernaar uit je te ontmoeten!

Ken je ons karakteristieke kantoorpand aan de rotonde van de Stationsstraat? In deze voormalige burgemeesterswoning zitten bijna 40 collega’s van Mulderij & Partners. De rest van ons zit in ons M&P Audit kantoor aan de Tamboerpassage, maar daarover later meer.

administratief medewerkers

Onze collega’s van de administratie nemen het administratieve werk uit handen bij verschillende bedrijven.

Leonie: “Door de administratie voor onze klanten te verwerken houden zij meer tijd over aan wat ze eigenlijk veel liever doen: hun onderneming aansturen. Een administratie die op orde is, is noodzakelijk voor een gezond bedrijf. Dat je hierin ondernemers werk uit handen kunt nemen, levert ontzettend veel waardering op. Dat geeft mij energie!”

team

Carolien: “We hebben een leuk, vrolijk en enthousiast team. We werken voor verschillende klanten, maar helpen elkaar waar nodig. Ons team bestaat uit alleen maar dames, maar over het algemeen zijn we ook op dat gebied mooi in balans. Mannen, vrouwen, jong, oud en alles daar tussen. De sfeer is altijd goed en ontspannen. We kijken uit naar een nieuwe collega!”

werkzaamheden

We zoeken een administratieve kracht die vanaf ons kantoor klanten ondersteunt bij de administratie. Je helpt mee met onder andere:

  • Administratieve verwerking
  • BTW aangiften
  • Afsluiten van periodes
  • Analyse van de cijfers

Klantenkring

Onze klanten zijn voornamelijk MKB bedrijven uit de regio. Veel van hen komen vaak bij ons over de vloer en waar mogelijk werken de collega’s met ze mee op locatie. Zo bouwen we een goede band op met onze klanten, iets waar we veel waarde aan hechten.

Ervaringen van collega’s

Wie kan je beter vertellen hoe het werken bij Mulderij & Partners is, dan de collega’s zelf. Kijk eens op onze pagina collega’s aan het woord. Je leest hier ook meer over ontwikkelmogelijkheden binnen ons bedrijf!

werken bij mulderij & partners

Met een team van bijna 50 mensen vormen wij Mulderij & Partners en M&P Audit. Een full service accountantskantoor in Hoogeveen met eigen controle afdeling. We vormen een hecht team, waar we elkaar helpen, dingen gunnen en successen vieren. Met onze kennis en ervaring bedienen we vanuit Hoogeveen klanten die belangrijk zijn voor de regio. Zo dragen we ons steentje bij aan een sterke en levendige omgeving.

Er wordt bij ons hard gewerkt, maar we maken ook zeer geregeld tijd voor ontspanning. Iedere maand organiseert onze personeelsvereniging een gezellige activiteit.

Heb je interesse in de functie of vragen? Neem contact met ons op! Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur je motivatie en cv per mail t.a.v. Patrick Slomp naar info@mulderijenpartners.nl