Stagiair fiscaal

Bij Mulderij & Partners zijn we regelmatig op zoek naar stagiairs. De afdeling fiscaal is op zoek naar aanstormend talent. Doe je een HBO opleiding in de richting Finance, Tax & Advice of Fiscaal Recht en zoek je een leuke stageplek, lees dan verder!

Wat ga je doen?

Bij de afdeling fiscaal krijg je alle ruimte om mee te werken aan de opdrachten die er liggen voor klanten, maar dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen! Je wordt begeleid door een team van betrokken collega’s en professionals. Daarnaast blijft er voldoende tijd over om aan je schoolopdrachten te werken.

waar kom je terecht?

Mulderij & Partners is een zelfstandig accountantskantoor in Hoogeveen. Met zo’n 50 collega’s bedienen wij klanten met name in de regio Drenthe en Overijssel. En dat doen we op breed vlak. Het doel is om het klanten zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Wij staan ondernemers bij in vraagstukken waarbij onze expertise gewenst is. Ons kantoor kenmerkt zich door een informele sfeer, waar regelmatig tijd wordt genomen voor gezellige activiteiten. 

wat kun je bij ons leren?

Wanneer je in ons fiscale team terecht komt, ben je omringd met collega’s met veel kennis en ervaring. Zij vinden het leuk om jou dingen te leren en je te betrekken in de opdrachten die er liggen. Je krijgt een breed aanbod aan werkzaamheden, zodat je kunt gaan ontdekken waar jouw interesses liggen. Aan het einde van je stageperiode heb je veel ervaring opgedaan en een duidelijk beeld gekregen van wat het werk inhoudt. Daarnaast heb je rond kunnen kijken bij een full service accountantskantoor.

wat kun je verder verwachten?

  • Een maandelijkse stagevergoeding van € 350,-
  • Een actieve personeelsvereniging met elke maand leuke activiteiten
  • Veel ruimte voor begeleiding

interesse of vragen?

Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Wim Hartman via 0528- 23 23 23.