Maudy van Venrooy – stagiair marketing en communicatie

Maudy is sinds februari 2024 werkzaam bij Mulderij en Partners als stagiair marketing en communicatie. In deze periode heeft ze veel geleerd en zich verder kunnen ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie. Ben je benieuwd naar hoe het is om bij ons stage te lopen? Maudy geeft je alvast een inkijkje en neemt je mee in haar ervaringen.

“De afgelopen vijf maanden heb ik stage mogen lopen bij de marketing- en communicatieafdeling van Mulderij en Partners. Tijdens deze stage heb ik enorm veel geleerd op het gebied van marketing en communicatie.

Eerste indruk

Waar ik aanvankelijk dacht in een wat saaiere werksfeer terecht zou komen – accountantskantoren hebben toch een wat stoffig imago – bleek dit in werkelijkheid totaal anders te zijn. Als student commerciële economie, die best wel creatief is ingesteld, was ik bang dat ik mijn creativiteit nauwelijks kwijt zou kunnen bij een accountantsbedrijf. Maar niets bleek minder waar te zijn! Mulderij en Partners is allesbehalve stoffig en mijn tijd hier was zowel leerzaam als inspirerend. Dit is een bedrijf waar je veel kunt leren en veel eigen inbreng hebt.

Begeleiding en ontwikkeling

Bij Mulderij en Partners zit ik echt op mijn plek, ik heb hier enorm veel geleerd en had de ruimte om mijn creativiteit in mijn werkzaamheden te uiten. Mijn eigen inbreng en ideeën werden zeer gewaardeerd; er werd echt naar mij geluisterd en ik werd bij veel processen betrokken. Ik werd vanaf dag één goed begeleid, maar ook uit mijn comfortzone gehaald. Vaak werd mij gevraagd: “Lijkt je dit leuk om te doen?” en dan zei ik gewoon ja.

Werksfeer en werkzaamheden

De open en toegankelijke werksfeer zorgt ervoor dat ik me echt onderdeel van het team voel. Ik kan altijd bij iedereen binnenlopen op kantoor. Collega’s komen direct op mij af voor vragen, wat me het gevoel geeft dat mijn bijdrage wordt gewaardeerd.

Mijn stage ziet er elke dag wel anders uit dat maakt het ontzettend leuk. Ik krijg veel vrijheid om verschillende opdrachten uit te voeren en kan mijn creativiteit kwijt in taken die ik interessant vind. Daarnaast krijg ik ook genoeg tijd om bezig te gaan met schoolopdrachten. Ik heb veel leuke dingen mogen doen; interviews met klanten, advertenties ontwerpen, social media content bedenken en plaatsen en nog veel meer!

Wat mij het meest trots maakt, is dat ik bij M&P enorm ben gegroeid en me heb kunnen ontwikkelen. Bovendien voelde ik me daar als een volwaardig lid van een hartstikke gezellig team. Dat komt ook door de goede sfeer die heerst binnen het kantoor. Collega’s hadden oprechte interesse in mij en ik werd betrokken bij alle leuke activiteiten die werden georganiseerd.

Toekomstperspectief

Deze stage heeft mij laten zien dat ik echt verder wil in de marketingwereld en mijn carrière in deze richting voort wil zetten. De tijd is echt voorbij gevlogen!”

Vergelijkbare berichten