relatiebeheer partner mulderij

Vincent Blokzijl – relatiebeheerder

Vincent is sinds 2021 werkzaam bij Mulderij & Partners. Inmiddels beheert hij een grote groep relaties in verschillende branches. Als relatiebeheerder is hij vast contactpersoon en behartigt hij de belangen van zijn klanten. De klant hoeft niet zelf uit te vinden waar hij of zij moet zijn. Vincent zorgt ervoor dat alle werkzaamheden uitgevoerd worden en dat de klant voorzien wordt van relevant en proactief advies.

werkzaamheden

“Naast de dagelijkse werkzaamheden als relatiebeheerder houd ik me bezig met aan- en verkoopbegeleiding van bedrijven. Aan de hand van een bedrijfswaardering begeleiden wij onze klanten tijdens dit proces. Bij Mulderij & Partners doe ik zeer afwisselende werkzaamheden. Het gesprek over een jaarrekening of een aan-  of verkoopgesprek is compleet anders, maar vind ik beide leuk. We vinden persoonlijke betrokkenheid bij de klant belangrijk, wat het mogelijk maakt om breder inzetbaar te zijn. Extra bijzonder zijn toch wel de momenten waarop een aan- of verkoop lukt. Dat voelt echt als een overwinning! Als kantoor streven we ernaar om naast de klant te staan en een goede relatie op te bouwen. Door mij tijdens het hele traject intensief bezig te houden met de klant, kan ik hier invulling aan geven.”

specialisme bedrijfswaarderingen

“Toen ik binnen kwam bij Mulderij & Partners had ik al enige ervaring op het gebied van bedrijfswaarderingen. Ik kreeg hier de gelegenheid dit verder te ontplooien. Bij mijn vorige werkgever waren de taken veel meer verdeeld over verschillende afdelingen en was ik dus niet betrokken bij het hele proces. Nu is dat anders en dat maakt de betrokkenheid bij de klant veel groter! Ik krijg de vrijheid om mijn rol bij de klanten zelf in te vullen. Voor mij is dat een grote plus op mijn werk.”

Uitdaging

“Ik heb me ingeschreven voor de praktijkstage voor AA accountant. Aan de hand van de versnelde procedure wil ik dit afronden in 1 tot 1,5 jaar. Dat mag wel onder de uitdagingen, toch? Daarnaast wil ik graag mijn bijdrage blijven leveren aan het verder professionaliseren van onze dienstverlening. En dan met name tot het aan- en verkoopproces van bedrijven.”

partner en mt-lid

Mooi nieuws voor Vincent: sinds 1 januari 2024 is hij toegetreden tot het managementteam. Het MT bij Mulderij en Partners is op alle afdelingen vertegenwoordigd. Zo blijft ze altijd op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en geluiden uit de organisatie. Onze organisatiestructuur is plat, dat werkt voor iedereen prettig.

Tot slot gaat Vincent binnenkort ook tekenen voor zijn aandelen bij Mulderij en wordt hij een van de partners!

Vergelijkbare berichten