werken als accountant

Laurens Alkema

Houd jij net zoveel van het accountantsvak als wij? Wil jij je inbreng kwijt, gehoord en gezien worden, breed werkzaamheden oppakken, je ambities achterna, doen waar je goed in bent en houd je ook van een platte organisatiestructuur waar je binnenwandelt bij de directie en spart met collega’s op alle niveaus? Lees dan het verhaal van Laurens Alkema, assistent-accountant bij M&P Audit en maak kennis met ons!

Over mulderij & Partners

Met een team van bijna 50 mensen vormen wij Mulderij & Partners en M&P Audit. Een full service accountantskantoor in Hoogeveen met eigen controle afdeling. We vormen een hecht team, waar we elkaar helpen, dingen gunnen en successen vieren. Met onze kennis en ervaring bedienen we vanuit Hoogeveen klanten die belangrijk zijn voor de regio. Zo dragen we ons steentje bij aan een sterke en levendige omgeving.

Over Laurens

Laurens Alkema is 24 jaar en heeft de studie HBO Accountancy afgerond. Hij is nog niet klaar, want hij heeft de ambitie om registeraccountant te worden en is inmiddels gestart met de Pre Master aan Nyenrode. Een aantal jaren studie heeft hij dan nog voor de boeg. Gestart op de samenstelpraktijk en sinds maart 2022 in dienst bij M&P Audit.

werkervaring

“Tijdens je studie word je voorbereid en klaargestoomd voor het werk als accountant. Veel is gericht op het werken voor een landelijk of zelfs wereldwijd actief kantoor. Bij M&P Audit en Mulderij & Partners zit de directie op dezelfde locatie en heb je inspraak in beslissingen die genomen worden. Het werk als accountant is zo mooi en veelzijdig! We hebben allemaal meer te bieden dan het uitvoerende deel van ons werk. Ideeën delen over hoe het beter kan en een grotere bijdrage leveren is iets wat bij M&P Audit heel vanzelfsprekend is.”

Uniek in de regio

M&P Audit is het enige kantoor in de regio met een controlevergunning. Laurens: “Wij kennen onze klanten en veel van onze klanten kennen elkaar. Je ziet dus ook echt hoe het met de bedrijven gaat, dat vergroot je betrokkenheid en dat is voor iedereen een plus!”

Team en samenwerking

M&P Audit bestaat uit een veelzijdig team. Veel collega’s zijn nog druk met een vervolgstudie, maar een aantal heeft al jaren ervaring en helpt de jongere garde op weg. Rolf Bouwmeester is al 47 jaar actief in het accountantsvak, waaronder al vele jaren als registeraccountant. Op de vraag wat hij jonge accountants wil meegeven antwoordt hij: “Accountant zijn brengt je met ontzettend veel verschillende situaties in aanraking. Toch kun je in situaties overeenkomsten herkennen, maar mensen reageren altijd anders! Als je daar goed mee om kunt gaan, kun je die meerwaarde toevoegen en dat doen we allemaal het liefst.”

werken bij Mulderij & partners en M&p audit

We onderscheiden ons van andere acocuntantskantoren door:

  • Een platte organisatiestructuur: bij ons spar je met collega’s uit alle functiegroepen
  • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling: kun en wil je meer dan kijken we naar de mogelijkheden
  • Aandacht te hebben voor een gezonde werk-/privébalans
  • Geen budget- en uren druk

Er wordt bij ons hard gewerkt, maar we maken ook zeer geregeld tijd voor ontspanning. Iedere maand organiseert onze personeelsvereniging een gezellige activiteit.

van harte welkom!

Wil jij werken op het leukste accountantskantoor van Drenthe? Dan maken we heel graag kennis met jou! We groeien flink en zijn dus geregeld op zoek naar nieuw talent. Word jij ook blij van vrijheid in je werk en wil je ruimte om te groeien in een prettig team? Kom dan eens sfeer proeven! We nodigen je van harte uit kennis met ons te maken.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Mulderij & Partners adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

Vergelijkbare berichten