Daan en Laura blijven na hun studie Accountancy plakken bij Mulderij & Partners audit en assurance

We zagen ze anderhalf jaar lang eens per week bij audit en assurance, maar nu zijn ze dan echt officieel onze collega’s: Laura Kortenhoeven en Daan Wekking werkten een dag in de week mee op de controle-afdeling en zeiden beiden volmondig “ja” tegen het aanbod om volledig bij ons aan de slag te gaan.

Laura: “Ik heb mij altijd al een collega gevoeld. Van begin af aan voelde ik mij op mijn gemak in het team. Door de fijne sfeer en collega’s ga ik iedere dag met veel plezier naar het werk. Een belangrijke reden om te blijven.”

Daan: “Daar sluit ik mij bij aan. Iedereen is hier heel toegankelijk. We zitten allemaal bij elkaar op kantoor. Bij vragen kun je bij iedereen terecht. Mede hierdoor besloot ik om bij Mulderij & Partners te blijven.”

Waar ga je je de komende tijd mee bezig houden?

Daan: “De komende tijd gaan we ons beiden voornamelijk bezig houden met de controle van de klanten die actief zijn in de zorg. Vanaf half maart beginnen we ook met de eindejaarcontroles van het onderwijs.”

Werken bij Mulerij & partners audit en assurance

Laura: “Zoals al benoemd is de werksfeer prettig. Dat zit hem vooral in de collega’s. Daarnaast is er veel aandacht voor een gezonde werk- en privébalans en we investeren in een goede samenwerking door veel af te stemmen.”

Daan: “Iedereen mag ideeën aandragen. Door ons gemêleerde team zijn we breed vertegenwoordigd in suggesties om dingen te verbeteren. Samen staan we sterk.”

Laura vult tot slot aan: “Het werken vanaf het kantoor van de klant geeft een mooie afwisseling. Je bouwt echt een band op. Goed voor het werk dat je levert en goed voor je werkplezier!”

To do…

Op de vraag waar ze zich de komende tijd op gaan richten antwoordt Laura: “Tijdens onze studies waren we er maar een dag in de week. Dit heeft invloed op de werkzaamheden die je kunt doen. We gaan dus beiden meer aan de slag voor onze klanten in het onderwijs en de zorg. Ik kijk ernaar uit om verder uit te vinden waar mijn talenten en voorkeuren liggen.”

Daan sluit af: “Bij Mulderij & Partners krijg je de ruimte om te uiten wat je goed en minder goed ligt. Een mooie basis van waaruit ik mijn carrière wil starten!”

Vergelijkbare berichten