kreulen ruinen mulderij en partners
| | |

Bouw- en aannemersbedrijf Kreulen

Alwin Kreulen ‘was niet zo van het leren’, maar heeft uiteindelijk via VMBO en MBO zijn HBO bouwkunde diploma gehaald. Dat hij alle facetten van de bouw zelf heeft doorlopen, maakt hem nu tot de ondernemer die hij is. “Ik vertaal de tekening van de architect naar de mannen op de bouw, zodat zij zich op het werk kunnen storten.” Samen met zijn hechte team van 8 medewerkers staat hij dag en nacht klaar voor zijn klanten. Kreulen begeleidt de bouw van A tot Z, zodat de opdrachtgever volledig ontzorgd wordt.

Aannemersbedrijf Kreulen bouwt vanuit de overtuiging dat kwaliteit altijd voorop moet staan. “Ik onderneem open en eerlijk. Ik laat de klant vooraf zien wat het kost en wil ze niet achteraf ’verrassen’ met meerwerk. Hiermee stel ik mij kwetsbaar op, maar ik geloof dat ik onze klanten hiermee op de lange termijn tevreden houd.” En dat blijkt in de praktijk. Alwin moet het volledig hebben van mond-tot-mondreclame en timmert flink aan de weg in de regio. “Ook dat is een bewuste keuze. Ik werk zoveel mogelijk samen met bekende partners en zie een meerwaarde in het kennen van de omgeving als aannemer.”

Alwin Kreulen: “Ik begon bij een administratiekantoor, en liep door de groei van mijn bedrijf tegen vragen aan waarmee ik beter af ben bij een accountant. Ik word proactief benaderd met advies en heb nu echt het gevoel dat ik dat stukje kan loslaten, omdat Mulderij & Partners dat onder haar hoede heeft. Met de relatiebeheerder heb ik een prettig contact. To the point en helder.”

Vergelijkbare berichten