accountant familiebedrijven
| | |

Al 85 jaar sterk in drank: Drankenhandel Beukers

Ron Beukers, derde generatie aan het hoofd van het mooie familiebedrijf Drankenhandel Beukers. Opa Joop Beukers startte in 1937 met de verkoop van Oranjeboom bier en eigengemaakte limonadegazeuze. Nadat vader Stef Beukers helaas overleed in 2016, zette Ron het bedrijf voort. Binnenkort voegt, tot Rons grote vreugde, ook zijn tweelingbroer zich bij het team om bij de administratie te ondersteunen.

Vast team

Een vast team van medewerkers, waarvan een aantal al meer dan 40 jaar in dienst is, komt dagelijks bij haar klanten over de vloer. Ron: “Die korte lijntjes en dichtbij de klant zijn, dat vinden we heel belangrijk. Daarnaast doen wij ook het transport zelf, waardoor we onze klanten altijd kunnen bedienen. Bij groothandels zit je vaak aan een minimale bestelhoeveelheid vast.”

Nieuwe vestiging

Sinds kort is er een nieuwe vestiging geopend in Steenwijk om ook in die regio actief te zijn. “We hadden kunnen verhuizen naar een centrale locatie, maar daar hebben we bewust niet voor gekozen. De klant moet snel bij ons kunnen zijn en andersom.”

Klantenkring

Drankenhandel Beukers levert aan evenementen als Hello en Woodstock, horeca, sportverenigingen, bedrijfskantines, instellingen en cateringbedrijven door heel Drenthe, Noord Overijssel en Zuid Groningen. “Bedrijven kiezen voor ons, omdat onze manier van ondernemen bij ze past.”

Samenwerking Mulderij & Partners

Collega Frank Zoer kent het bedrijf door en door. Over de samenwerking zegt Ron: “We bouwen beiden graag voort op een lange relatie en vinden een persoonlijke aanpak prettig. Het is fijn dat we onze manier van ondernemen ook ervaren bij de accountant.”

“Drankenhandel Beukers is een mooi familiebedrijf waar ik al jarenlang graag kom. Ik ben blij dat ik ook de volgende generatie mag bijstaan met raad en daad. Uiteindelijk word je als accountantonderdeel van een team.”

Frank Zoer- accountant

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Mulderij & Partners adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

Vergelijkbare berichten