| |

RST Geesbrug is het adres voor onderhoud en reparatie aan uw machines

Administratie uitbesteden

Als ondernemer bent u verplicht om een financiële administratie bij te houden. Deze administratie is de basis van uw jaarrekening en daarmee ook de belastingaangifte. Bij Mulderij & Partners is het mogelijk om uw administratie volledig of gedeeltelijk uit te besteden, zoals we dat ook bij RST Geesbrug doen. Aan de hand van de actuele cijfers gaan wij regelmatig met u in overleg over de financiële stand van zaken. Hiermee creëert u ruimte om te ondernemen. Meer over het bedrijf RST en de werkzaamheden die zij uitbesteden aan Cindy de Jonge van Mulderij & Partners.

RST is opgericht in 2016 en heeft op het gebied van reparatie en herstelwerkzaamheden meer dan 20 jaar werkplaatservaring. Voor opbouw van hydrauliek op trucks, reparaties van aanhangers, opleggers en industriële machines kunt u bij Rody Smit en zijn team terecht. Daarnaast verkoopt RST een breed assortiment aan nieuwe tuin- en parkmachines. Vanzelfsprekend kan de klant ook voor het onderhoud van deze machines in de werkplaats in Geesbrug terecht.

Eigenaren Rody en Janine werken hard aan de groei van hun bedrijf en dat werpt zijn vruchten af. Rody: “Ik ben gestart als monteur en ben later voor mijzelf begonnen. Eerst ging ik bij klanten langs voor klussen. Nu we een eigen pand dichtbij huis hebben, is mijn gezin ook nog eens veel meer betrokken. We zijn een goed team. Voor de toekomst hoop ik dat we zo door mogen gaan. En mezelf kennende komt er altijd weer iets nieuws aan waar ik mee aan de slag wil. Ik zie nooit beren op de weg. Gelukkig kan Janine mij kritische vragen stellen, waardoor we samen de juiste keuzes maken.”

“Door de groei van ons bedrijf verandert mijn rol. Natuurlijk is dat wennen, maar ook leuk. Er dienen zich constant nieuwe uitdagingen aan en er moeten beslissingen genomen worden. Het is goed om als ondernemer advies in te schakelen in een groeiend bedrijf.”

Administratie uitbesteden op locatie

Uiteraard kunnen de administratieve werkzaamheden op afstand uitgevoerd worden. Wat de meerwaarde is van het werken op locatie, legt collega Cindy de Jonge van Mulderij en Partners uit: “Door er fysiek te zijn krijg ik zoveel meer mee dan wanneer ik het werk alleen maar vanaf ons eigen kantoor doe. Verder draagt het bij aan de binding met de klant. Ik voel mij echt onderdeel van het team.”

Advies en begeleiding

Op het moment dat een onderneming begint te groeien, komen er steeds meer regels bij kijken en moeten belangrijke beslissingen genomen worden. Janine: “Doordat ons bedrijf groeit ging er steeds meer tijd zitten in mijn werk. En daarbij wordt het ook complexer. Ik ben heel blij met de hulp van Cindy. Zij houdt ons op de hoogte van de cijfers en hoe we ervoor staan. Rody vult aan: “Je werkt hard en met passie, maar het moet wel lonen. Door de aanwezigheid van Cindy kunnen we tijdig bijsturen.”

Neem contact met ons op

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Mulderij & Partners adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

Vergelijkbare berichten