“Je moet elke dag willen leren” – Gert Odink

Oktober 2020

Gert Odink uit Elim praat vol passie over zijn werk: “Ik mag voor anderen in beeld brengen hoe hun leefomgeving eruit gaat zien. Met behulp van een 3D-programma help ik klanten met het bepalen van hun interieur, kleur- en materiaalkeuzes en het vinden van goede oplossingen.”

“Ik geloof echt in het principe ‘kennis delen = vermenigvuldigen’. Van elke klant leer ik iets; ik probeer goed te letten op wat mensen me vertellen. Zo ben ik ook via iemand uit het ‘keukenvak’ tot deze locatie in Tynaarlo gekomen en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Op mijn beurt probeer ik mijn kennis en ideeën zo goed en eerlijk mogelijk te delen met klanten. Wij kunnen alles bieden, van diverse merken tot volledig maatwerk, in samenwerking met een meubelmakerij. Er zijn dus vrijwel geen beperkingen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het belangrijkst is dat mensen tevreden zijn en achteraf nog steeds blij zijn met hun keuze. Ik wil niet duwen op een transactie. Je koopt misschien drie keer in je leven een keuken. Dan moet je niet te snel beslissen, maar de tijd nemen en verschillende opties goed tegen elkaar afwegen. Morgen komt er een klant, die 18 jaar geleden bij mij een keuken heeft gekocht. Omdat hij toen tevreden was komt hij nu terug. Dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen.

Ik hecht veel waarde aan een goede relatie met klanten, maar ook met mijn accountant. Jeffrey Zomer is mijn vaste aanspreekpunt. Hij heeft mij onder andere proactief geadviseerd in het omzetten van onze VOF naar een BV, wat voor ons verschillende voordelen oplevert. Mulderij & Partners is goed wakker, denkt mee en stelt ons vragen. Dat werkt super voor ons.”

www.odinkkeukens.nl
www.okkeukens.nl

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Mulderij & Partners adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

Vergelijkbare berichten